A kiválasztott menüpont:

Építőanyag

Beton – HODA Beton Kft.

Cégünk 2004-ben kezdte muködését, mely elsosorban mixerbeton forgalmazással, beton szállítással, valamint beton pumpálásával foglalkozik. A HODA Beton Kft árait tekintheti meg az oldalon. Beton, mixerbeton, transzportbeton eladás. Szállítás mixergépkocsikkal. Betonpumpa rendelési lehetőség. Gyors pontos ügyintézés kedvező beton árak!

Mixerbetonok

Szeretne jó minőségű mixerbetont vásárolni, kedvező áron? Akkor jó helyen jár! Cégünk, mint Magyarország vezető mixerbeton termékeket forgalmazó cége a lehető legjobb minőséget biztosítja Önnek, méghozzá egy tartósan kedvezményes áron! Sőt, még a kiszállítást is kedvező feltételek mellett valósítjuk meg, legyen szó akár nehezen megközelíthető, távoli helyekről is! Ne habozzon, keresse fel weboldalunkat!

Ytong árak

Ytong tégla akció egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. Porotherm, Ytong, Leier téglák teljes kínálatával várjuk a kedves érdeklődőket Pilisvörösváron. Központi telephelyünkön minden építőanyagot megtalál amire a háza építéséhez szüksége lehet. Látogasson el tüzépünkre ahol minden építőanyagot egy helyen vehet meg. Ytong falazóblokkok és Ytong válaszfaltégla kedvező áron!

Tetőcserép Centrum

Cserép centrum – Bramac, Tondach, Leier, Creaton és Mediterrán cserepek szakáruháza. A Bramac cserép megbízható választást biztosít mind új tető cserepezésénél, mind tető felújításnál. A Bramac termékeivel egyedi megjelenést biztosít otthonának, mely egyben biztonságot is nyújt, köszönhetően a kiemelt minőségnek. A Bramac új dimenziót teremtett a tetőcserepek tekintetében a PROTECTOR FELÜLET megjelenésével, mely ötszörös védelmet biztosít hosszú éveken keresztül. Tetőcserép szakáruház Pilisvörösváron.

Ytong tégla

A legjobb Ytong árakat találja a Hofstadter tüzép oldalán. Miért venne építőanyagot máshol, ha nálunk mindent egy helyen megtalálhat?  Ytong falazóelemek széles skáláját kínálja egész évben akciós áron a Hofstadter épitőanyag centrum.Ha Ytong téglát keres látogasson el bemutatótermünkbe.

A legjobb márkák egy helyen.Porotherm, Leier, Ytong, Baumit, Bramac, Tondach, Creaton, Mediterrán. Falazó anyagok és tetőcserepek a Hofstadter építőanyag centrumban ahol mindent egy helyen vehet meg!

Ytong tégla, Ytong válaszfal

Ytong tégla, ytong válaszfal jó hő és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így alkalmazásuk megkíméli Önt attól, hogy külön hőszigetelést kelljen alkalmazni. Az ytong tégla ideális az épületek homlokzati részeinek falazásához, illetve a belső teherhordó falszerkezetek építéséhez. Az ytong válaszfal elemek a belső térelválasztó falak ideális falazóanyaga, melyek sima, és nútféderes kialakítással kerülnek forgalomba. Ytong falazóhabarcs, és Ytong kültéri, és beltéri vakolat teszi teljessé a falazást.

Ablakszigetelés képzett szerelőkkel

Az ablakszigetelés ma már tanítják OKJ-s képzések formájában. Minden jó szakember, aki ablakszigeteléssel foglalkozik, ismernie kell a legújabb technikákat. Egyre több ilyen szakképzési lehetőséget találhatunk az egyes intézményeknél. Az ablakszigetelés egy igazi mesterséggé nőtte ki magát az asztalos szakmából. Ennek a területén is különféle technikák jelennek meg, melyeket ismerni kell mindenkinek, aki ezzel foglalkozik.