A kiválasztott menüpont:

Tégla / Falazóanyag

Ytong árak

Ytong tégla akció egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. Porotherm, Ytong, Leier téglák teljes kínálatával várjuk a kedves érdeklődőket Pilisvörösváron. Központi telephelyünkön minden építőanyagot megtalál amire a háza építéséhez szüksége lehet. Látogasson el tüzépünkre ahol minden építőanyagot egy helyen vehet meg. Ytong falazóblokkok és Ytong válaszfaltégla kedvező áron!

Ytong tégla

A legjobb Ytong árakat találja a Hofstadter tüzép oldalán. Miért venne építőanyagot máshol, ha nálunk mindent egy helyen megtalálhat?  Ytong falazóelemek széles skáláját kínálja egész évben akciós áron a Hofstadter épitőanyag centrum.Ha Ytong téglát keres látogasson el bemutatótermünkbe.

A legjobb márkák egy helyen.Porotherm, Leier, Ytong, Baumit, Bramac, Tondach, Creaton, Mediterrán. Falazó anyagok és tetőcserepek a Hofstadter építőanyag centrumban ahol mindent egy helyen vehet meg!

Ytong tégla, Ytong válaszfal

Ytong tégla, ytong válaszfal jó hő és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így alkalmazásuk megkíméli Önt attól, hogy külön hőszigetelést kelljen alkalmazni. Az ytong tégla ideális az épületek homlokzati részeinek falazásához, illetve a belső teherhordó falszerkezetek építéséhez. Az ytong válaszfal elemek a belső térelválasztó falak ideális falazóanyaga, melyek sima, és nútféderes kialakítással kerülnek forgalomba. Ytong falazóhabarcs, és Ytong kültéri, és beltéri vakolat teszi teljessé a falazást.